Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Gruppmöte

13 december kl. 19:00 - 21:00

På gruppmötet diskuterar vi aktuella frågor och saker som händer runt om i vår kommun. Till våra gruppmöten är du som är medlem i någon av Kungsbackas lokalföreningar välkommen!

Det är också här du som medlem har möjlighet att vara med och påverka vad som sker framåt i vår kommun. Vi tar fram en lista med ärenden på skärmen, det är ”listan” till kommunstyrelsen som sammanträder dagen efter. Här går vi igenom varje ärende för att bestämma vad vi skall tycka om varje punkt.

Är det första gången du besöker ett gruppmöte tycker vi det är roligt om du vill presentera dig och berätta lite om varför du är engagerad som medlem i Moderaterna.

Klockan 19:00 startar mötet i kommunfullmäktigesalen i Stadshuset. Parkering (avgiftsbelagd) finns i närheten av Stadshuset som ligger vid Kungsbacka resecentrum. Beroende på hur mycket vi har att diskutera är det svårt att säga hur länge vi håller på, men oftast är vi klara runt kl. 21:00.

För att komma in krävs ett passerkort. Har du inget passerkort, kontakta oss på gruppmote@kungsbackamoderaterna.se så ser vi till att någon möter dig vid dörren och visar dig runt första gången. På samma E-mailadress kan du höra av dig om du vill ha ett mail några dagar innan med vilka punkter vi kommer att diskutera så lägger vi till dig på vår E-post sändlista.

Du kan också hitta aktuell dagordning till kommunstyrelsens sammanträde här: (några dagar innan) http://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Moten-handlingar-och-protokoll/Kommunstyrelsen/

Välkommen!

Detaljer

Datum:
13 december
Tid:
19:00 - 21:00
Evenemang Kategori:

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att surfa vidare på siten så godkänner du användandet av cookies.  Läs mer