Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Medlemsmöte

30 november kl. 19:00 - 21:00

På våra medlemsmöten diskuterar vi lokal politik och saker som händer runt om i vår kommun. Till våra medlemsmöten är du som är medlem i någon av Kungsbackas lokalföreningar välkommen!

Det är också här du som medlem har möjlighet att vara med och påverka vad som sker framåt i vår kommun.Ämnet är olika varje gång. Ibland kan det vara utbildning och ibland kan det vara diskussionsämnen som leder till förbättringar av vår kommun.

Den här gången får vi besök av näringslivsavdelningen i Kungsbacka kommun som berättar om planerna framåt och vi diskuterar hur vi kan bli Sveriges bästa företagarkommun.

Är det första gången du besöker ett medlemsmöte tycker vi det är roligt om du vill presentera dig och berätta lite om varför du är engagerad som medlem i Moderaterna.

Klockan 19:00 startar mötet som denna gång är 100% digitalt. Du hittar länken i det mail du fått av gruppledaren. Om du inte fått mail eller om det är första gången du vill vara med på ett medlemsmöte, kontakta oss på gruppmote@kungsbackamoderaterna.se så bjuder vi in dig till mötet.

Välkommen!

Detaljer

Datum:
30 november
Tid:
19:00 - 21:00
Evenemang Kategorier:
,

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att surfa vidare på siten så godkänner du användandet av cookies.  Läs mer