Jag heter Andreas Johansson är 21 år gammal och bor i Hede, Kungsbacka.

Här har jag växt upp majoriteten av mitt liv, från Hedeskolan till Elof Lindälvs gymnasium. Hela min barndom har lett mig till idag vara i mitt avslutande år som elektroingenjör på Chalmers.

Som student efter femton år kan jag se både skolans fördelar och även dess brister. Jag vill motverka bristerna och utöka fördelarna för att skapa ännu bättre skolor i hela Kungsbacka. Jag vill att elever som halkar efter skall få den hjälp de behöver för att lyckas samtidigt som vi motiverar de bra elever att bli så bra som de kan bli.

Min vision för ett allt växande Kungsbacka är att kommunen skall ha det utbud bostäder som den växande kommunen behöver. Utbyggnationen är ett måste, dock skall den planeras så att infrastrukturen hänger med samt nuvarande befolkningen skall trivas att bo i Kungsbacka.

För mig är Kungsbacka den bästa kommunen att leva i och jag tänker bidra till att den skall fortsätta i den riktningen. Dock så är en bra kommun någonting som inte bör tas för givet utan det är någonting som har byggts under flera år och någonting som oss politiker skall ständigt jobba för att förbättra.

 

– Andreas Johansson (M)

 


Inför valet den 9 september 2018 presenterar vi våra kandidater.
Är du nyfiken på vilka fler som ställer upp i valet för Moderaterna – klicka här för att läsa mer.

 

 

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att surfa vidare på siten så godkänner du användandet av cookies.  Läs mer