Navet i mitt liv är min familj med min hustru Linda och mina tre vuxna söner tillsammans med mina sonhustrur och mina 7 barnbarn.

Jag har jobbat med export och import under min aktiva karriär och nu jobbar jag med att hjälpa folk som behöver stöd och det är som ”god man” för vuxna och ensamkommande barn samt kontaktperson och personlig assistent.

Jag har i alla tider intresserat mig för politik men har inte haft tillräckligt med tid för att ge mig in i politiken men nu har jag det och då vill jag bidra till att bygga ett bättre samhälle.

Sverige är ett mycket bra land att leva i och samhällsfunktionerna fungerar för det mesta men många delar kan skötas på ett betydligt bättre sätt och det gäller säkert för de flesta delar av vårt samhälle.

Det är två saker som man måste prioritera och det är att vi måste jobba hårdare för att bekämpa narkotikan i samhället för det för med sig så mycket lidande för så många människor. Om man löser det så löser man så många andra problem. Det andra som plågar mig är att det förekommer så mycket mobbning i våra skolor och man har sina fina manualer men verkligheten ser skrämmande ut.

Jag hoppas att jag kommer att verka för ett bättre samhälle för att medborgare i Kungsbacka kommun.

 

– Bengt Nordblom (M)

 


Inför valet den 9 september 2018 presenterar vi våra kandidater.
Är du nyfiken på vilka fler som ställer upp i valet för Moderaterna – klicka här för att läsa mer.

 

 

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att surfa vidare på siten så godkänner du användandet av cookies.  Läs mer