Jag är en helt vanlig mamma som försöker få livet att gå ihop. Jag jobbar deltid som anställd, försöker driva eget och engagerar mig politiskt.

Anledningen till att jag började med politik var för att jag ville påverka, inget blir gjort genom att sitta i soffan och hoppas att andra läser mina tankar och gör något för att förbättra saker.

Jag vill att mina barn ska få bra förutsättningar för att bli det de vill, att vi ska ha den bästa sjukvården och leva bra som pensionärer.

Jag tror att genom ökat samarbete mellan olika myndigheter, nämnder, kommuner och regioner kan vi förbättra, förenkla och skynda på förändringar som måste genomföras.

Världen, Sverige, Halland och Kungsbacka förändras och vi måste hänga med i förändringarna, så att kommun, sjukvård, regionalpolitik, rikspolitik samt Europapolitik följer utvecklingen. På så sätt förblir Sverige och Halland den bästa livsplatsen.

Jag kommer fortsätta lyssna på allmänheten för att bli en bra företrädare.
Förenkla, öka samarbete och försöka snabba på viktiga beslut.

Alla människor ska ha samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter.

 

– Berit Bergström (M)

 


Inför valet den 9 september 2018 presenterar vi våra kandidater.
Är du nyfiken på vilka fler som ställer upp i valet för Moderaterna – klicka här för att läsa mer.

 

 

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att surfa vidare på siten så godkänner du användandet av cookies.  Läs mer