Jag heter Franklin Eck och bor i Särö på gränsen till Vallda. Jag är gift och har en stor familj som spritt sig över världen. Jag är fortfarande yrkesverksam trots min ålder (70+) och ägnar mig framförallt (men inte bara) åt fastighetsförvaltning inom och utom Sverige.

Jag har haft en mångskiftande karriär som affärsman, militär (reservofficer), några år som historiker på Halmstad Högskola och Göteborgs Universitet och de senast 12 åren även som fritidspolitiker i Region Halland och i Kungsbacka kommun. Jag har fått en bred erfarenhet och förståelse för människors förhållanden och strävanden och har också stor kunskap i egenföretagandets sträva villkor.

Min allmänna politiska uppfattning är väldigt enkel: Som politiker tar vi ansvar för samhället i stort och i smått. Men det är fel att vi politiker skall bestämma hur människor formar sina liv, politiken skall bara skapa de rätta förutsättningarna. Det samhälle vi skapar skall bereda möjlighet för varje medborgare att göra egna val för sig och sin familj – och också ta ansvar för dessa val.

Därför ber jag Er om förnyat förtroende också för nästa mandatperiod.


Inför valet den 9 september 2018 presenterar vi våra kandidater.
Är du nyfiken på vilka fler som ställer upp i valet för Moderaterna – klicka här för att läsa mer.

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att surfa vidare på siten så godkänner du användandet av cookies.  Läs mer