Magnus Bodin, 49 år bor i Älvsåker/Anneberg

Krögare med restauranger i Kungsbacka och Göteborg samt ett grill cateringföretag där det grillas på plats hos kund.

Min passion för mat och jakt är stor. Ett stort intresse som jag delar med många.

Människors frihet och utveckling är mina ledord där alla människors lika värde och dess möjlighet att kunna påverka sin egen framtid ligger till grund för mina värderingar.

Vi är alla olika som individer, alla måste ges möjlighet att utvecklas efter sin egen förmåga.

Vi måste sträva efter ett samhälle där individens valfrihet är en självklarhet och alla respekterar varandra för den man är.

Jag kommer alltid att tro på vikten av individens självbestämmande, att själv kunna påverka sin vardag vare sig det gäller skola, arbete eller familj.

Jag värnar om ett företagsklimat som gynnar egenföretagandet. Ett samhälle där entreprenörer tillåts att växa efter egen förmåga, låta människors goda idéer få växa och skapa fler arbetstillfällen för att på sikt minska bidragsberoendet som inte ger en hållbar framtid för någon.

Vi lever i ett fritt samhälle, oliktänkande skapar möjligheter. Att få vara med och påverka och utveckla detta samhälle är engagerande, därför har jag valt att engagera mig politiskt.

 

– Magnus Bodin (M)

 


Inför valet den 9 september 2018 presenterar vi våra kandidater.
Är du nyfiken på vilka fler som ställer upp i valet för Moderaterna – klicka här för att läsa mer.

 

 

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att surfa vidare på siten så godkänner du användandet av cookies.  Läs mer