Mitt namn är Thure Sandén.

Jag har sedan många år varit allmänpolitiskt intresserad och sedan 1992 har jag också varit engagerad i Moderaterna i Kungsbacka. De senaste 12 åren har jag varit ordförande i vår lokala partiförening i Särö.

Förutom att jag under den senaste mandatperioden varit ordförande i byggnadsnämnden har jag också under 3 mandatperioder varit ledamot i kommunstyrelsen, de 10 senaste åren som ledamot och de 2 första som ersättare.

Kungsbacka är nu mitt inne i en stor expansion. Samhällsbyggnadsfrågor är mycket både intressant och spännande att arbeta med.

I mitt yrkesverksamma liv har jag under 30 år arbetat inom finans, bland annat som regionchef och som administrativ chef inom dåvarande Sparbanken, nuvarande Swedbank.
De senaste åren i min yrkeskarriär hade jag glädjen att kombinera mitt stora fritidsintresse, golf, med ett arbete som klubbchef på Göteborgs Golfklubb.

Politik är fantastiskt roligt och stimulerande och därför kandiderar jag för ytterligare en mandatperiod som kommunpolitiker.

 

– Thure Sandén (M)

 

 


Inför valet den 9 september 2018 presenterar vi våra kandidater.
Är du nyfiken på vilka fler som ställer upp i valet för Moderaterna – klicka här för att läsa mer.

Senaste nyheter

Visa alla nyheter

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att surfa vidare på siten så godkänner du användandet av cookies.  Läs mer