Åsa lokalförening

Åsa lokalförening är föreningen för dig som är medlem i Moderaterna och bor i Åsa, Frillesås, Fjärås, Gällinge och Idala.

Åsa lokalförening är en av fyra föreningar i Kungsbacka kommun som arbetar för och nära dig som bor i våra södra kommundelar.
En aktiv förening som träffas minst en gång i månaden för att gå igenom vad som händer i kommunen och vad som händer lokalt.

Förutom att ha styrelsemöten träffas föreningen och har tankesmedjor om hur vi bäst kan utveckla Åsa, Frillesås, Fjärås, Gällinge och Idala varsamt. Här pratar vi om allt mellan himmel och jord, från hur lantbrukarna kan få bättre förutsättningar, hur vi kan få fler tåg att stanna i Åsa och hur vi kan underlätta för våra företagare och besökare. 

Åsa kommer fortsatt växa ganska mycket i närtid. Hur får vi de som bott länge att känna sig hemma och trivas samtidigt som vi välkomnar nya inflyttande med nya förskolor, en ny skola och bra samhällsservice. Kommer pendelparkeringen vid Åsa station räcka till när vi får igenom vår vision om att alla resandetåg med Öresundståg och den kommande Hallandspendeln gör uppehåll för resandeutbyte i framtiden? 

Frillesås kommer också växa framöver. Det börjar med företagsmark så att fler företag kan etablera sig och att de fina företag vi har kan växa. Vi samtalar mycket med våra lokala företagare för att få reda på vad de vill och behöver. 
Vi har närheten till E6:an, närheten till storstaden Göteborg och vägarna till Danmark och Tyskland, antingen via bron eller färjan från Halmstad. 

Fjärås kommer utvecklas i takt med att fler vill flytta till vår kommun. Nästan alla som bor här rekommenderar andra att flytta hit eftersom det är tryggt och är ett mycket lugnare klimat än i Mölndal och Partille. Likaså turismen och besöksnäringen, vi bor verkligen i Sveriges skyltfönster mot havet, med lugnet – och nära till allt. I vårt upptagningsområde vill man låta sina barn växa upp och här ser man en trygg framtid.

Är du samhällsintresserad och bryr dig om din hembygd, bli medlem i Moderaterna du också!
Då bjuder vi in dig att vara med på våra möten där vi har trevlig och roligt tillsammans! 


Bli medlem

Ja, jag vill gå med i Moderaterna

100 kr

  • Gör en insats för ditt lokalsamhälle

  • Bli en del av Ulfs lag

  • Stärk Moderaterna

  • Gör en insats för att byta regering

Bli medlem

Ordning på Sverige

Hjälp till att byta regering

Valfritt belopp

  • Stärk Moderaterna inför valrörelsen

  • Bidra till att byta regering

  • Stöd Moderaternas politik

  • Och mycket mer

Skänk valfritt belopp

Du som är eller blir medlem i Moderaterna Åsa blir automatiskt medlem i Moderaterna.

Moderaterna i Åsa är en av fyra lokalföreningar i Kungsbacka som arbetar ihop i hela Kungsbacka kommun, har gruppmöten och medlemsmöten ihop i vår krets, Moderaterna Kungsbackakretsen.

Är du dessutom äldre än 65 år kommer du också bli inbjuden till Moderata Seniorer i Kungsbackas aktiviteter. 
Du som ännu inte fyllt 30 år kommer också få inbjudan till MUF Kungsbackas möten och utbildningar.


Här hittar du kontaktuppgifter till styrelsen för lokalföreningen Moderaterna Åsa

Per-Axel Carlsson
Ordförande

För att kunna förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassat innehåll behöver vi använda oss av cookies.  Lär dig mer