Öppna moderater i Halland

2022-04-04: Just nu uppdaterar vi hemsidan med ny och fräsch information inför valet 11 september. Kika gärna in igen lite senare!

Öppna Moderater är Moderaternas hbt-förbund. Vi vänder oss till alla som delar den moderata grundsynen och som tycker att det är viktigt att jobba med frågor som rör homo-, bisexuella, queera och transpersoner ur ett liberalt och frihetligt perspektiv.

Kungsbackas lokalföreningar ingår i länsförbundet Öppna Moderater i Halland som anordnar aktiviteter och utbildningar över hela länet. Du som är medlem i Moderaterna kan också bli medlem i Öppna Moderater.


För att bli medlem i Öppna Moderater – gör så här: 
Klicka på uppdatera dina medlemsuppgifter, logga in och välj sedan rubriken mina medlemskap och kryssa i Öppna Moderater.


Öppna Moderater jobbar inom Moderaterna och externt genom att delta i debatter, synas i media och finnas med på olika evenemang. Vårt syfte är att påverka Moderaterna och våra moderata beslutsfattare runt om i landet att driva en bra hbtq-politik med fokus på mångfald, likabehandling och individens rätt. Öppna Moderater har identifierat sex prioriterade politiska områden som vi arbetar med kontinuerligt som handlar om villkor för transpersoner, en modern familjepolitik med fler vägar till barn och familj, internationella frågor inklusive asylpolitiken, diskriminering och bemötande i vardagen med allt från skolan till äldreomsorgen samt hedersrelaterade frågor och HIV-frågor.


För att kunna förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassat innehåll behöver vi använda oss av cookies.  Lär dig mer