Det ska vara lätt och roligt att driva företag i Kungsbacka

Moderata företagarrådet i Kungsbacka jobbar för att underlätta och förenkla för Kungsbackas företagare.

Moderata företagarrådet i Kungsbackas syfte är att underlätta för dig som företagare i din vardag. Vi är måna om företagarnas arbetsvillkor, vi vill att allt ska bli smidigare, enklare och bättre.

Företagarrådet är ett initiativ från Moderaterna som snart finns i landets alla kommuner. I Kungsbacka arbetar rådet tillsammans med flera företagare i bredd där flera företagare från olika branscher finns representerade.

Vi träffas några gånger per år där vi arbetar med olika frågeställningar, frågor som företagarna väljer att ta upp. Syftet är att få reda på hur det är att driva företag i Kungsbacka och hitta förbättringsmöjligheter som kan underlätta för företagarna i det förändringsarbete som ständigt pågår i kommunen. På det politiska planet är syftet att vi vill vara en konstruktiv röst som bygger framåt för att göra vår politik bättre, bland annat att minska regelkrånglet.
Företagarrådet arbetar inte med enskilda ärenden utan mer allmänpolitiska frågor.


Du som är eller blir medlem i Moderaterna och vill engagera dig mer för våra företagare i Kungsbacka har möjlighet att gå med i företagarrådet. 

Du som är företagare i Kungsbacka och vill berätta om din vardag, kontakta oss så kommer vi gärna på besök hos dig!


Här hittar du kontaktuppgifter till Moderata företagarrådet i Kungsbacka

Niclas Nilsson
Lokal samordnare
Lisa Andersson
Kommunstyrelsens ordförande
Mail

För att kunna förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassat innehåll behöver vi använda oss av cookies.  Lär dig mer