Jag är en optimistisk entreprenör och företagare med bakgrund inom IT och ledarskap.

Här i underbara Kungsbacka har jag varit bosatt med min familj sedan 2008, och här ser jag fram emot att få fortsätta leva ett bra och tryggt liv. Detta blir min tredje mandatperiod för Moderaterna, senast som ledamot i Byggnadsnämnden, men det är den första gången som livspusslet också tillåter mig att kliva fram som en valbar kandidat i demokratins tjänst.

Inom politiken vill jag fortsätta bidra med en god utveckling, systematik och nytänkande. Kungsbacka ska ha en tydlig arbetslinje där vägen till jobb ska vara kortare än till bidrag, med en ansvarsfull politik som hushåller med skattepengarna. Jag kommer alltid att kämpa för minskat krångel, ökad trygghet och att du ska få mer över i plånboken varje månad.

Jag tror på att bygga nätverk, och att kunna prata med alla. Innovation, men inte utan tradition, och rättigheter, men inte utan skyldigheter.

Yrke: Produktchef och entreprenör
Född: 1980

För att kunna förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassat innehåll behöver vi använda oss av cookies.  Lär dig mer