Paul Blomdahl

Att deltaga och vara med och påverka i lokala frågor känns för mig som nyckeln till en fungerande demokrati. Jag har varit med om en fantastisk resa som entreprenör och egenföretagare. Det var också den resan som tog mig till USA, och efter 15 härliga år hittade jag och min familj tillbaka till Halland och Kungsbacka där vi drömmer om att få bygga upp nya verksamheter.

Mitt politiska engagemang har sitt ursprung i intresset för byggfrågor, men efter att ha träffat så många härliga Kungsbackabor, har jag funnit passion för många andra frågor.

Jag tycker att våra barn och lärare måste få vara trygga i skolmiljön, men också på gator och torg. Att företagare och framför allt småföretagare enklare ska kunna bedriva verksamhet och fokusera på sin kärnverksamhet och inte på byråkrati.

Jag vill att privatpersoner ska få större möjlighet till hjälp av byggnadsförvaltningen att hitta en väg framåt för sina byggprojekt och att Kungsbacka ska välkomna klimatsmarta innovativa lösningar för morgondagens boende.

För mig är det också en självklarhet att seniorerna i vår kommun ska ha rätt till en trygg och värdig ålderdom, för vi blir alla rikare av att lyssna mer på de som levt ett långt liv i vårt fina land.

 Framgång kommer genom samarbete – inte genom konflikt. Jag vill vara med och lyfta de frågor som jag och de i min kommun tycker är viktiga, och finna lösningar.

Jag är relativt ny i politiken, född -76, moderat sen jag var ung och aktiv sedan jag återvandrade till Sverige.

För att kunna förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassat innehåll behöver vi använda oss av cookies.  Lär dig mer