Fler varma händer i vården

Vår politik

Värdighet, trygghet och valfrihet ska prägla omsorgen i Kungsbacka och vi tar gärna hjälp av teknik och utveckling där det går för att få fler varma händer i vården. Teknisk innovation kan aldrig ersätta mänsklig omtanke. 

I Kungsbacka ska alla få vård och omsorg på sina villkor. Vi vill ha många olika typer av boenden som passar alla behov. De som vill bo hemma ska kunna göra det, de som behöver mer hjälp på ett omsorgsboende ska få det.

Vi vill bygga fler bostäder för äldre. 

Vi vill höja personalkontinuiteten så att våra invånare kan känna sig trygga med att man känner igen personalen i hemtjänsten som man släpper in i sitt hem. Vi vill också införa språkkrav för personal inom vård och omsorg.

Maten som serveras på våra omsorgsboenden ska smaka gott och vara närproducerad i så hög utsträckning som möjligt. Du ska kunna lita på att få en god omsorg. Fel och brister ska hanteras omgående.

 

Vi har det rätt bra i Kungsbacka, eller hur! 
Den 11:e september är det du som bestämmer. Din röst är viktig!


För att kunna förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassat innehåll behöver vi använda oss av cookies.  Lär dig mer